نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی

نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی|2100235|شیرین پز شیرینی خشک ,شیرینهای خشک,اشپز شیرین خشک,نمونه سوال شیرینی خشک,تست شیرینی خشک فنی و حرفه ای
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته با جواب کتابچه طلایی آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

کتابچه طلایی آمادگی آزمون

شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

سازمان فنی و حرفه ای کشور

کد استاندارد:

1/1/67/76-7

751220670310091

1-070-67-7512

مجموعه شامل 100عدد سوال به صورت جا خالی را پر کنید از امتحانات قبلی سازمان روشی مناسب برای سریع یادگرفتن و مرور کردن در کمترین وقت ممکن و کارای بهتر برای تست زدن در آزمون های آنلاین

تعداد سوالات : 100 عددنوع فایل : پی دی افقابلیت پرینت گرفتنآزمون های آنلاین فنی و حرفه ای شامل ۴۰ عدد سوال می باشد . که با صحیح جواب دادن به حداقل ۲۰ عدد از سوالات می توانید نمره قبولی کسب کنید. همچنین می توانید لیست استاندارد درسی را که آزمون دارید را از این سایت(سایت ملی استاندارد مهارت ) دریافت کرده و با نمونه سوالات مقایسه کنید.

نمونه تصاویری از مجموعه کتابچه طلایی آمادگی

آزمون شیرینی پز شیرینی های خشک مقدماتی و پیشرفته

نمونه ای از متن مجموعه

1- برای تهیه رویه هفت دقیقه ایبا درجه کم مواد را هم می زنیم .

2- زمانی که مواد را روی بن ماری قرار می دهیم مواد را با درجه کمهم می زنیم .

3- برای رویه کیک گرد 25 سانتی متری 3 عدد سفیده تخم مرغبرای تهیه مرنگ

4- بعد از آماده شدن خمیر شیرینی گردوییبازاری آن را باید داغ زد.

5- در تهیه شیرینی گردویی بازاریی اگر فر سرد باشدگردویی سفید و کم حجم از فر بیرون می آید.

6- اگر جوهر لیموخمیر شیرینی گردویی بازاریی کم باشد باعث می شود که رویه گردویی قبل از پختن زود بسته شده و در فر پف نکند.

7- سفید تخم مرغ را برای شیرینی گردویی بازاریی باید همراه با بقیه مواد از چرخ گوشترد شود.

8- اگر خمیر نان کشمشی سفت شود باید کمی آببه آن اضافه کرد .

9- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند باید قبل از پخت روی آن را کمی با آب اسپریکرد.

10- اگر خمیر نان کشمشی در سینی فر بماند رویه می بندد.

11- بهترین وسیله برای برداشتن زرده ای که داخل سفیده شده پوست تخم مرغاست .